Astăzi, de Ziua internațională a copilului, vor fi organizate acțiuni pentru cei mici organizate în sectoarele  capitalei

  • 01 Iunie 2022 09:17
Astăzi, de Ziua internațională a copilului, vor fi organizate acțiuni pentru cei mici organizate în sectoarele  capitalei

Astăzi, de Ziua internațională a copilului vor fi organizate acțiuni pentru cei mici organizate în sectoarele  capitalei. Copiii vor avea posibilitatea sa participe in diverse activitati creative: aplicatii decorative, master-class-uri, confectionarea obiectelor, desen pe asfalt,  program de muzica usoara,  dansuri populare si sportive, expozitii.

Toate activitatile vor fi organizate cu implicarea elevilor si profesorilor din cadrul Scolilor de Arta ,,Valeriu Poleacov” si ,,Alexei Starcea”, reprezentantii Bibliotecii municipale ,,B.P. Hasdeu”, Centrul de Cultura si Creatie ,,Orion” si preturile de sector. 

Ziua se va incheia cu un eveniment cultural – artistic cu genericul ,,Copilarie-dulce vis” pe strada pietonala Eugen Doga, intersectie cu bd. Grigore Vieru.

Totodata, astăzi  intrarea la Gradina Zoologica,  pentru copiii de pana la 16 ani,  va fi gratuita, anunta primaria municipiului Chisinau. Programul de lucru este de la 8:00 pana la 20:00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
0,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Sat
2
Sun
0
Mon
0
Tue
0
Wed
0
Arhivă Radio Chișinău