Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova, conferință dedicată companiilor de pe ambele maluri ale Prutului

  • 22 Mai 2021 16:05
Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova, conferință dedicată companiilor de pe ambele maluri ale Prutului

Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova organizează pe 27 mai conferința de afaceri „Republica Moldova – destinație pentru investițiile românești” dedicată companiilor din România și Republica Moldova.

Scopul conferinței este de a prezenta oportunitațile oferite de Republica Moldova ca destinație de investiții pentru antreprenorii din România, potrivit infoprut.ro.

În timpul conferinței va fi lansată și prima platformă dedicată exclusiv stabilirii de parteneriate între companiile de pe cele două maluri ale Prutului.

Printre invitații la conferință și cei care vor vorbi se numără ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, președintele Uniunii Naționale a Patrimoniului Român, Ioan Lucian, ministrul Economiei de la București, Claudiu Năsui și Irina Vlah, bașcanul UTA Găgăuzia.

Agenda conferinței poate fi vizualizată accesând link-ul.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău