Asociația Investitorilor din România în R. Moldova, daruri pentru angajați ai Teatrului „Vasile Alecsandri” din Bălți

  • 07 Ianuarie 2021 09:06
Asociația Investitorilor din România în R. Moldova, daruri pentru angajați ai Teatrului „Vasile Alecsandri” din Bălți

Asociația Investitorilor din România în R. Moldova a oferit daruri pentru familiile a zece angajați ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți. Cadourile au ajuns în acest oraș prin intermediul Misiunii Sociale Diaconia a Mitropoliei Basarabiei și a Societății Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălți.

Astfel, la 5 ianuarie 2021, PS Antonie, Episcop de Bălți, însoțit de Dorian Revenco, preot misionar în cadrul Episcopiei de Bălți și Lucia Cernei, președintele Societății Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălți, au adus zece cutii cu produse alimentare oferite de Asociația Investitorilor din România în R. Moldova pentru tot atâția lucrători ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri”.

În context, PS Antonie a menționat că este o bucurie să fie prezent, din nou, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți și i-a felicitat pe toți lucrătorii instituției cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos și a Noului An.

La rândul său, Onorina Tănase-Burlacu, director general al Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, a mulțumit Asociației Investitorilor din România în R. Moldova pentru daruri și a menționat că acestea „sunt o adevărată binecuvântare pentru cele zece familii de angajați ai teatrului în perioada sărbătorilor de iarnă”.

Sursa: Infoprut.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău