Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier în urma căruia o femeie a ajuns la spital cu răni ușoare

  • 22 Ianuarie 2022 13:26
Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier în urma căruia o femeie a ajuns la spital cu răni ușoare

Actorul și fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a fost implicat vineri după-amiază într-un accident rutier în cartierul Brentwood din Los Angeles, în urma căruia o femeie a ajuns la spital cu răni ușoare, a declarat purtătorul de cuvânt al actorului, relatează sâmbătă dpa, potrivit Agerpres.

Accidentul, în care au fost implicate patru vehicule, s-a produs vineri în jurul orei 16:30 la intersecția dintre Sunset Boulevard și Allenford Avenue, a declarat ofițerul Drake Madison, un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles.

Paramedicii au transportat la spital o femeie care a suferit o lovitură în zona capului, potrivit unui comunicat al poliției.

Poliția nu a dezvăluit identitatea persoanelor implicate în accident, care a fost raportat pentru prima dată de publicația online TMZ, și nu a furnizat informații despre vehiculele implicate în coliziune.

Un purtător de cuvânt al lui Schwarzenegger a confirmat că fostul guvernator al Californiei tocmai plecase de acasă și se afla la volanului unui autoturism GMC Yukon, care a lovit o Toyota Prius.

Schwarzenegger nu a fost rănit și a rămas la fața locului, a spus purtătorul său de cuvânt. El era îngrijorat de starea femeii rănite, a verificat-o și a vorbit cu pompierii și cu poliția, a precizat acesta.

"Nici alcoolul, nici drogurile nu sunt luate în considerare ca factori în această coliziune", a declarat poliția din LA într-un comunicat. "Toate părțile implicate au rămas la locul accidentului. Nu vor fi făcute publice alte informații".

Schwarzenegger nu consumase alcool, a declarat pentru Los Angeles Times purtătorul său de cuvânt, care a confirmat, de asemenea, că Jake Steinfeld din "Body by Jake" se afla și el la locul accidentului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău