Arina Spătaru și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bălți

  • 01 Octombrie 2021 13:09
Arina Spătaru și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bălți

La câteva zile după ce a plecat din Platforma DA, Arina Spătaru și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Despre aceasta politiciana a anunțat într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook. Ea a menționat că va participa la scrutin în calitate de candidat neafiliat.

Anterior, și Partidul Acțiune și Solidaritate și-a anunțat candidatul la primăria municipiului Bălți. Acesta este deputatul Boris Marcoci.

Partidul Socialiștilor l-a înaintat pentru funcția de primar al municipiului Bălți pe fostul deputat, Alexandr Nesterovschi, iar astăzi Comisia Electorală Centrala (CEC) a înregistrat Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor pentru participare la alegerile locale noi din 21 noiembrie. În cadrul aceleiași ședințe, CEC a constituit Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Bălți.

Alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți vor avea loc după ce  fostul primar, Renato Usatîi a demisionat, ca urmare a scorului slab înregistrat de formațiunea sa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:4,63 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău