Ariana Grande va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Manchester

  • 14 Iunie 2017 12:47
Ariana Grande va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Manchester

Cântăreața americană Ariana Grande va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Manchester, potrivit BBC.

Ariana Grande va primit acest titlu de recunoaștere după organizarea concertului One Love Manchester, prin care s-au strâns, în total, peste 3 milioane de lire sterline, sumă ce a fost donată victimelor și familiilor afectate de atacul terorist din 22 mai.

”Pare un moment potrivit să schimbăm felul în care recunoaștem meritele celor care au contribuit la viața și succesul orașului nostru. Avem motive să fim foarte mândri de Manchester și de felul în care locuitorii orașului și toți cei asociați lui au răspuns după teribilele evenimente din 22 mai - cu dragoste și curaj și nu cu ură și frică”, a spus Richard Leese, președintele consiliului orașului, pentru BBC.

La concertul One Love Manchester care a avut loc pe 4 iunie, pe Emirates Old Trafford Cricket Ground, au participat aproximativ 50.000 de persoane, inclusiv câteva mii de fani ai Arianei Grande care au luat parte la show-ul cântăreței americane din luna mai, de pe Manchester Arena.

Ariana Grande, Justin Bieber, Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Little Mix, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams, Robbie Williams, Marcus Mumford și Liam Gallagher au cântat la evenimentul caritabil.

Un număr de 22 de persoane au fost ucise, dintre care șapte copii, când Salman Abedi a detonat o bombă la ieșirea din Manchester Arena, pe 22 mai, la finalul unui concert Ariana Grande. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,63 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău