Lucrările interne privind realizarea Complexului Arena Chișinău sunt executate aproape integral. Când urmează să fie gata ?

  • 18 Ianuarie 2020 12:45
Lucrările interne privind realizarea Complexului Arena Chișinău sunt executate aproape integral. Când urmează să fie gata ?

Lucrările interne privind realizarea Complexului Arena Chișinău sunt executate aproape integral. In prezent,, se realizează procedurile de testare a sistemelor și echipamentelor pentru a verifica funcționalitatea infrastructurii complexului.

Despre aceasta a fost informat premierul Ion Chicu în cadrul unei ședințe convocate pentru a se documenta despre mersul lucrărilor la finalizarea complexului, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al Guvernului se spune că la ședință au fost examinate scenariile de executare a căilor de acces, ținând cont de faptul că în regiune urmează să fie construit drumul de centură al orașului Chișinău.

Astfel, prim-ministrul a solicitat responsabililor concentrarea eforturilor pe activitățile repartizate, astfel încât lansarea complexului Arena Chișinău să fie realizată în data de 1 mai 2020. „Este un complex național, așteptat de sportivi, artiști și în special de tineri. Trebuie să vă încadrați în termenii anunțați”, a indicat șeful Guvernului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău