Aproape 300 de jurnaliști au fost acreditați să transmită audierea lui Viktor Ianukovici

  • 24 Noiembrie 2016 11:12
Aproape 300 de jurnaliști au fost acreditați să transmită audierea lui Viktor Ianukovici

286 de jurnaliști s-au acreditat la audierea prin videoconferință a fostului președinte ucrainean Viktor Ianukovici, programată pentru 25 noiembrie 2016 - anunță Hromadske TV, citând surse din cadrul Curții Districtuale ''Sviatoșinsk'' din Kiev, care urmează să-l interogheze pe fostul lider ucrainean.

Amintim că judecătorul ucrainean Serhi Diaciuk a anunțat, recent, că tribunalul ''Sviatoșinsk'' din Kiev este dispus să organizeze o audiere prin videoconferință a ex-președintelui fugar al Ucrainei, Viktor Ianukovici, în dosarul evenimentelor petrecute în timpul Euromaidanului.

Ianukovici urmează să fie interogat în calitate de martor, în cazul urmăririi penale a cinci foști membri ai fostelor forțele speciale ucrainene Berkut suspectați de uciderea manifestanților din centrul Kievului, în timpul revoltelor proeuropene. Pe data de 16 noiembrie, tribunalul ''Sviatoșinsk'' din Kiev a anunțat că a primit o notificare de la Tribunalul Regional Rostov din Federația Rusă cu privire la posibilitatea ca fostul președinte ucrainean Viktor Ianukovici să fie audiat, pe 25 noiembrie 2016, în regim de videoconferință.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:46 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău