Vladimir Putin consideră că relațiile cu Ucraina vor fi "inevitabil" restabilite

  • 13 Iunie 2019 08:50
Vladimir Putin consideră că relațiile cu Ucraina vor  fi

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat, într-un interviu pentru televiziunea MIR, că relațiile dintre Federația Rusă și Ucraina vor fi "restabilite în mod inevitabil", indiferent cum va evolua colaborarea cu mediul politic ucrainean. "În mod inevitabil, ne vom reface relațiile, pentru că nu poate exista așa ceva între părți ale aceluiași popor sau între două popoare frățești, indiferent de modul în care se dezvoltă relațiile noastre cu elitele.

Chiar și cu elitele politice din trecut, de exemplu, cu acei oameni care au pus în fruntea tuturor activităților lor succesul personal, câștigul personal și conservarea propriului capital, dobândit în detrimentul poporului ucrainean și depozitat undeva în străinătate.

Cred că acesta este motivul dragostei lor pentru Occident" - a afirmat Vladimir Putin.

"Dar sper că noua conducere este lipsită de astfel de restricții și se simte liberă, bazându-se pe încrederea demonstrată de poporul Ucrainei" - a adăugat liderul de la Kremlin. În opinia sa, echipa noului președinte ucrainean, Volodimir Zelenski, "va putea acționa în mod energic".

Sursa:Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,14 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău