Anunțul MAEIE în contextul situației actuale privind securitatea regională: Ambasada și Consulatul de la Odesa își desfășoară activitatea în regim obișnuit

  • 12 Februarie 2022 17:58
Anunțul MAEIE în contextul situației actuale privind securitatea regională: Ambasada și Consulatul de la Odesa își desfășoară activitatea în regim obișnuit

În contextul situației actuale privind securitatea regională, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că se află în contact permanent la acest subiect cu partenerii R. Moldova.

Ambasada Republicii Moldova la Kiev monitorizează cu atenție evoluțiile din Ucraina. La această etapă, Ambasada și Consulatul de la Odesa își desfășoară activitatea în regim obișnuit.

„În cazul evoluțiilor îngrijorătoare, misiunea noastră diplomatică dispune de planuri necesare de acțiuni. De asemenea, se menține legătura permanentă cu cetățenii moldoveni participanți la Misiune specială de monitorizare a OSCE în Ucraina și conaționalii care contactează ambasada pentru suport informațional”, se arată în comunicatul MAEIE. 

Ministerul reiterează recomandarea la adresa cetățenilor moldoveni să urmărească cu prioritate anunțurile autorităților și informațiile oficiale difuzate de surse credibile.

Totodată, la necesitate, cetățenii Republicii Moldova pot contacta reprezentanța noastră diplomatică la linia de telefon de urgență constituită și activă în regim de permanență (24/7):+38 068 384 2016 sau la adresa de email: [email protected].

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,52
Cer fragmentat
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău