Anunțul deputaților Partidului Șor privind activitatea parlamentară. Ce spun despre Ilan Șor

  • 03 Iulie 2019 09:45
Anunțul deputaților Partidului Șor privind activitatea parlamentară. Ce spun despre Ilan Șor

Fracțiunea Partidului Șor anunță că începe o activitate parlamentară intensă și că va forma o „opoziție activă” în Legisaltiv.

Deputații Partidului Șor, în cadrul unui briefing de miercuri dimineață, au criticat majoritatea parlamentară și au acuzat că aceasta ar încălca și ar limita drepturile deputaților din Partidul Șor.

Deputații Partidului Șor insistă ca Marina Tauber să fie numită președinte al Comisiei pentru drepturile omului și relații interetnice.

Ei susțin că noua guvernare ar face presiuni asupra sistemului judecătoresc și o acuză pe premierul Maia Sandu că ar d indicații procurorilor și judecătorilor.

La briefing nu a participat și președintele fracțiunii, Ilan Șor, despre care presă a scris că a fugit din țară, după schimbarea guvernării. Întrebați despre Ilan Șor, deputații fracțiunii sale au spus că, în curând, Ilan Șor va oferi mai multe detalii.

După alegerile parlamentare din 24 februarie a.c., Partidul Șor, condus de controversatul om de afaceri Ilan Șor, a obținut șapte mandate în Legislativ.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău