ANUNȚ oficial: Electric Castle, UNTOLD și Neverse au fost amânate. Soluție pentru cei care aveau biletele cumpărate

  • 02 Iunie 2020 14:47
ANUNȚ oficial: Electric Castle, UNTOLD și Neverse au fost amânate. Soluție pentru cei care aveau biletele cumpărate

Organizatorii festivalurilor Electric Castle, UNTOLD și Neversea anunță oficial că evenimentele nu vor avea loc anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, transmite RRA.

Ediția din acest an a festivalului de muzică Electric Castle - ce are loc la Bonțida, lângă Cluj-Napoca -, a fost amânată pentru perioada 14-18 iulie anul viitor, anunță organizatorii.

Evenimentul fusese inițial programat în perioada 15-17 iulie, la Castelul Banffy, dar decalat din cauza pandemiei de coronavirus. Organizatorii precizează că toate biletele achiziționate vor fi valabile pentru ediția de anul viitor, iar cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziție și alte opțiuni.

La scurt timp, organizatorii UNTOLD nu au anunțat încă o nouă dată de festival, dar au precizat că ediția de anul acesta a fost amânată pentru anul viitor.

Potrivit lor, 95% dintre cei care au achiziționat bilete pentru anul acesta și le-au schimbat deja spre opțiunea "Anytime pass", care le permite folosirea tichetului la alte ediții.

Nici Neversea nu va mai avea loc, evenimentul de la malul mării fiind organizat de regulă înainte de UNTOLD.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău