Anticipate | CEC urmează să decidă astăzi în privința înregistrării primelor șase formațiuni politice în calitate de concurenți electorali

  • 21 Mai 2021 09:11
Anticipate | CEC urmează să decidă astăzi  în privința înregistrării primelor șase formațiuni politice în calitate de concurenți electorali

Comisia Electorală Centrală urmează să decidă astăzi în privința înregistrării primelor șase formațiuni politice în calitate de concurenți electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Dacă vor fi înregistrate, acestea vor figura în următoarea ordine în buletinele de vot: Partidul Acasă Construim Europa, Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Partidul Șor, Partidul Acțiune și Solidaritate și Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor.

În afară acestora, au mai depus listele cu candidați la CEC Mișcarea Profesioniștilor „Speranța - Надежда” și Partidul Democrat din Moldova.

Procedura de depunere a actelor se încheie pe 11 iunie. Tot până atunci și candidații independenți au termen pentru a depune la autoritatea electorală listele de subscripție cu cel puțin două mii de semnături în susținerea lor.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:77 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău