ANRE va organiza dezbateri publice cu privire la calculele noilor tarife

  • 27 Octombrie 2015 18:00
ANRE va organiza dezbateri publice cu privire la calculele noilor tarife

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță că va organiza dezbateri publice cu privire la calculele noilor tarife la energia electrică și gazele naturale.

Agenția va începe săptămâna viitoare examinarea publică a rapoartelor de audit ale companiilor din sectorul electroenergetic și cel al gazelor naturale, transmite IPN.

Membri și adepți ai Partidului Socialiștilor au protestat astăzi la sediul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică(ANRE) pentru a cere conducerii acestei instituții anularea tarifelor la energie electrică și gaz, adoptate anterior, după care să-și dea demisia, anunță un comunicat al formațiunii. 

Amintim că în luna iulie ANRE a decis majorarea tarifelor la energia electrică în proporție de 37% și la gaze – de 15%. La scurt timp după intrarea în vigoare a noilor tarife, Consiliul de administrare al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a hotărât suspendarea temporară a noilor tarife și organizarea unui audit al operatorilor rețelelor electrice și de distribuție a gazelor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău