ANOFM a publicat topul celor mai plătite locuri de muncă vacante

  • 18 Aprilie 11:01
ANOFM a publicat topul celor mai plătite locuri de muncă vacante

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat topul celor mai plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a instituției, transmite MOLDPRES.

Potrivit ANOFM, topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante a fost realizat în conformitate cu ofertele și cerințele pieții muncii. Astfel, o companie din orașul Hîncești oferă pentru postul de maistru în construcția drumurilor un salariu de 43 200 lei. Cerințele angajatorului față de persoanele cointeresate să aplice sunt atribuite domeniului de coordonare și supraveghere a activităților realizate. Compania dispune de mai multe locuri de muncă vacante pentru: ingineri în siguranța circulației, operatori la prelucrarea minereurilor și a rocilor, mașinist la autogreder și finisor, pentru acestea fiind oferită o remunerare de 35 500 – 38 400 de lei.

O altă companie din orașul Strășeni oferă pentru poziția de tehnolog-șef un salariu de până la 35 000 de lei. Specialistul va fi responsabil de asigurarea controlului producerii și de ajustarea regimului tehnologic. La fel, compania oferă un salariu de 10 000 - 15 000 de lei pentru trei lăcătuși-reparatori a instalațiilor tehnologice.

Totodată, o companie din Chișinău angajează doi operatori call centru, pentru care oferă o remunerare de 15 000 - 30 000 de lei. Angajații vor promova și vor vinde produsele companiei, vor consulta clienții și vor recepționa comenzile.

De asemenea, Serviciul Medical al Ministerului Afacerilor Interne din Chișinău este în căutarea a doi medici specialiști - medic radiolog și medic imagist pentru serviciul acestora este oferit un salariu de 27 450 de lei. La fel, este nevoie și de doi medici de familie, cu un salariu de 24 500 de lei.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora, persoanele pot contacta subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni) sau pot suna la Centrul de Apel al ANOFM: 0 8000 1000 - apel gratuit în R. Moldova sau (+37322) - 838 414 apel din străinătate. De asemenea, persoanele pot accesa mai multe oferte de muncă pe pagina www.angajat.md.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:5,66 m/s
Wed
19
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
17
Arhivă Radio Chișinău