ANI anunță un nou concurs pentru funcțiile de inspectori de integritate. Din necesarul de 46, activează doar 9 inspectori

  • 24 Aprilie 2019 12:01
ANI anunță un nou concurs pentru funcțiile de inspectori de integritate. Din necesarul de 46, activează doar 9 inspectori

Autoritatea Națională de Integritate anunță un nou concurs pentru funcțiile de inspectori de integritate. Perioada de depunere a dosarelor începe astăzi și se va încheia la 31 mai 2019.

ANI are angajați deocamdată numai 9 inspectori de integritate, în timp ce legislația prevede un număr total necesar de 46. În atribuțiile acestor intră verificarea nemijlocită a averilor, intereselor, a situațiilor de conflicte de interese și de incompatibilitate ale demnitarilor și funcționarilor publici. 

Candidații trebuie să aibă o reputație și o integritate ireproșabilă și cazierul de integritate curat, pentru ultimii 5 ani. Totodată, trebuie să aibă studii superioare juridice sau economice și cel puțin 2 ani de experiență de muncă în domeniul studiat, în ultimii 4 ani de activitate.

Candidații înscriși sunt supuși la trei teste. Primul este testul scris, urmat de un interviu și de testul la poligraf.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
11,07
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău