Andrian Candu și senatorul american Ron Johnson au discutat despre securitatea în regiune, provocările și soluțiile promovate de R.Moldova

  • 18 Septembrie 2018 13:15
Andrian Candu și senatorul american Ron Johnson au discutat despre securitatea în regiune, provocările și soluțiile promovate de R.Moldova

Securitatea în regiune, precum și provocările de securitate și soluțiile promovate de Republica Moldova au fost discutate la întrevederea președintelui Parlamentului Andrian Candu cu senatorul american Ron Johnson, șeful subcomitetului pentru Europa și Cooperarea regională de securitate, membru al comisiei Senatului pentru relații externe.

Andrian Candu a vorbit despre măsurile legislative adoptate pentru a asigura securitatea informațională a țării și a contracara provocările informaționale. În particular, președintele Parlamentului s-a referit la legile elaborate de experți și adoptate de Legislativ care vin să fortifice presa locală, inclusiv prin oferirea unor noi oportunități de dezvoltare.

Șeful Legislativului i-a mulțumit lui Ron Johnson pentru Rezoluția Congresului SUA în susținerea Republicii Moldova, Georgiei, și Ucrainei.

Tot în contextul provocărilor de securitate, Andrian Candu a vorbit despre gestionarea mai multor proiecte care vin să apropie oamenii de pe cele două maluri ale Nistrului.

Andrian Candu se află într-o vizită în Statele Unite în calitate de vicepreședinte al Partidului Democrat, potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău