Andrian Candu mizează pe suportul PDM în campania electorală

  • 17 Septembrie 08:10
Andrian Candu mizează pe suportul PDM în campania electorală

Partidul Politic Pro Moldova mizează pe suportul echipelor Partidului Democrat din Moldova la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Un anunț în acest sens a fost făcut de către liderul, dar și candidatul formațiunii pentru fotoliul de președinte, Andrian Candu.

„Mizez pe toate echipele Partidului Democrat. Mizez și pe echipa din Chișinău, și din Leova, și din Cahul. Sunt foști colegi, cu unii am rămas în anumite relații de respect, cu unii am rămas în relații de amiciție”, a declarant Andrian Candu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la postul de televiziune Jurnal TV.

Liderul Pro Moldova admite că lupta pentru fotoliul de președinte nu va fi ușoară, însă speră la un loc onorabil la sfârșitul zile de 1 noiembrie.

„Nu suntem conștienți de faptul că este o luptă grea, dar în lupta aceasta am intrat nu doar pentru ca să învingem. Bineînțeles ca orice sportiv care participa într-o competiție, visează și medalie de aur. Eu mizez să fiu pe un scor onorabil, dar cel mai puțin contează cifra”, a adăugat Andrian Candu. 

Președintele Pro Moldova susține că acest scrutin reprezintă și un exercițiu de testare a noului partid, dar și a membrilor care fac parte din el. „Primul test al nostru a fost însăși colectarea semnăturilor. În procesul de colectare a semnăturilor am văzut unde avem echipe mai bune și unde nu, și unde în următoarea perioadă de timp trebuie să ne concentrăm pentru a le ridica la nivelul așteptărilor”.

Fostul democrat precizează că la începutul acestui an a început o luptă împotriva regimului de la Chișinău și va continua această luptă, inclusiv în campania electorală pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:2,6 m/s
Sat
14
Sun
17
Mon
18
Tue
18
Wed
18

Curs oficial BNM 22 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6967 -0.0000
USD 16.6356 -0.0000
RON 4.0711 -0.0000
UAH 0.6064 -0.0000
RUB 0.2255 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău