Andrian Candu, despre Vlad Plahotniuc în funcția de premier: sunt doar zvonuri și teorii conspirative

  • 20 Decembrie 2017 08:22
Andrian Candu, despre Vlad Plahotniuc în funcția de premier: sunt doar zvonuri și teorii conspirative

Liderul PDM, Vladimir Plahoniuc, nu ar intenționa să devină premier, susține președintele Parlamentului, Adrian Candu, în declarațiile pe care le-a făcut în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova.

„Asistăm la zvonuri și teorii conspirative, care ne plasează pe unii sau pe alții în anumite funcții, inclusiv pe domnul Plahotniuc în calitate de prim-ministru. Dumnealui este bine-mersi confortabil și își face meseria foarte bine în calitate de lider de partid. Nu există nici un plan să fie schimbat nici prim-ministrul actual, nici alte schimbări decât cele care au fost nominalizate marți, de aceea restul sunt doar zvonuri și doar teorii conspirative, care nu au nici o legătură cu realitatea”, a declarat Adrian Candu.

TV8 menționează că în spațiul public din R. Moldova au fost lansate mai multe afirmații precum că Vladimir Plahotniuc s-ar pregăti să devină prim-ministrul Republicii Moldova. Printre cei care afirmă acest lucru se numără primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, Sergiu Mocanu,președintele Mișcării Populare Antimafie

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău