Andrei Trofimov, numit șef adjunct interimar al Poliției de Frontieră

  • 07 Februarie 17:18
Andrei Trofimov, numit șef adjunct interimar al Poliției de Frontieră

Șeful Poliției de Frontieră, Ruslan Gălușcă, l-a prezentat astăzi echipei, arată un comunicat al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova.

Șeful Poliției de Frontieră a prezentat astăzi pe domnul Andrei Trofimov în calitatea de șef adjunct interimar al Inspectoratului General, o decizie importantă pentru consolidarea și eficientizarea activității instituției în vederea asigurării securității naționale.

Comisar-șef Trofimov, cu o experiență vastă în domeniul activității polițienești, a fost ales de către Ministrul Afacerilor Interne pentru această funcție strategică, fiind numit conform Ordinului MAI nr.14EF din 6 februarie 2024. Ofițerul va servi cu devotament și responsabilitate în cadrul Poliției de Frontieră, gestionând componente de importanță în activitate precum investigațiile speciale și urmărirea penală.

La sfârșitul anului trecut, Ruslan Gălușcă a fost numit de către Guvern în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Funcția a devenit vacantă în noiembrie 2023, când Rosian Vasiloi și-a dat demisia din funcție. Pe 22 septembrie 2023,Vasiloi a contestat mustrarea aspră care i-a fost aplicată în urma anchetei privind incidentul armat de la Aeroportul Internațional Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:1,03 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău