Andrei Spînu: Wizz Air ar putea reveni în Republica Moldova

  • 05 Septembrie 2023 11:02
Andrei Spînu: Wizz Air ar putea reveni în Republica Moldova

Compania aeriană Wizz Air ar putea reveni în Republica Moldova, anunță ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, potrivit Radio Moldova.

Totodată, se discută și cu alte companii, cum ar fi EasyJet și Ryanair, care ar opera zboruri spre cele mai solicitate destinații, a precizat Andrei Spânu la Radio Moldova.

„Unele companii s-au mobilizat mai repede și am văzut anunțuri mai rapide, altele sunt în proces de analiză. Săptămâna trecut s-a anunțat Grecia și Riga, Air Baltic, în continuare ducem discuții și cu alte companii ca să ne asigurăm că cetățenii din țara noastră, dar și cei din diasporă pot zbura direct la Chișinău, la un preț cât mai avantajos și cât mai comod, adică să avem cât mai multe rute. De exemplu Wizz Air, compania care a zburat de la Chișinău, și suntem în discuții ca să aducem compania înapoi. EasyJet din Marea Britanie la fel. Cu Ryanair se discută de mai mult timp”, a declarat ministrul.

Andrei Spânu a precizat că, deocamdată, nu se discută despre o nouă concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău, ci despre modernizarea acestuia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
28,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:3,09 m/s
Fri
20
Sat
24
Sun
25
Mon
23
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău