Andrei Spînu va efectua o vizită de două zile în România. Cu cine va avea întrevederi

  • 15 Decembrie 2021 09:45
Andrei Spînu va efectua o vizită de două zile în România. Cu cine va avea întrevederi

Vicepremierul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, anunță că se va afla, în perioada 16-17 decembrie, într-o vizită de lucru la București.

El va fi însoțit de secretarul de stat pe dezvoltare regională, Ana Mardare și de secretarul de stat pe domeniul energetic, Constantin Borosan.

Pe 16 decembrie, delegația se va întâlni cu: István-Loránt Antal, Președintele Comisiei pentru Energie, Infrastructură energetică și Resurse minerale, Senatul României Ciprian-Constantin Șerban, Președintele Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură, Camera Deputaților ▫️Dan Vîlceanu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene ▫️Virgil-Daniel Popescu, Ministrului Energiei. La întâlnirea data, printre invitați vor fi și reprezentanții Operatorului Pieței de Energie Electrică și Gaze Naturale din România (OPCOM), Transelectrica, Transgaz, Romgaz, OMV Petrom, Rompetrol

De asemenea, pe 17 decembrie, ministrul Andrei Spînu se va întâlni cu Sorin Grindeanu, Viceprim-ministru, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii și Barna Tánczos, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău