Andrei Năstase: Tergiversarea validării mandatului de primar, o ilegalitate împotriva locuitorilor Chișinăului

  • 18 Iunie 2018 16:13
Andrei Năstase: Tergiversarea validării mandatului de primar, o ilegalitate împotriva locuitorilor Chișinăului

Tergiversarea validării mandatului de primar și a alegerilor din 3 iunie reprezintă o ilegalitate împotriva locuitorilor Chișinăului și împotriva Capitalei. Declarația a fost făcută de primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, într-o conferință de presă.

El a mai spus că dacă mandatul său nu va fi validat, atunci va chema cetățenii să protesteze.

Am înțeles că dosarul a fost trimis către un alt judecător. A fost o recuzare agramată și o decizie judecătorească agramată. Judecătorii vulnerabili decid soarta, decid cu privire la votul dat de oameni(...) Dacă procesul va fi tărăgănat și validarea nu se va produce în cel mai scurt timp, validarea se vor produce democratic în stradă. Vom chema oamenii în stradă să ne manifestăm. Vom sta cu ochii pe municipiul Chișinău. Toate aceste tergiversări se produc împotriva locuitorilor Chișinăului”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că instanța de judecată urma să se pronunțe astăzi asupra validării mandatului de primar al Capitalei, însă și-a amânat ședința, după ce a fost recuzat judecătorul, la cererea Consiliului Electoral de Circumscripție.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău