Andrei Năstase s-a lansat oficial în campania electorală

  • 03 Octombrie 2020 12:49
Andrei Năstase s-a lansat oficial în campania electorală

Candidatul Partidului Platforma DA la funcția de președinte al Republicii Moldova, Andrei Năstase, s-a lansat astăzi oficial în campania electorală.

La evenimentul la care au fost prezenți membri de partid, personalități din mediul academic și artistic, Andrei Năstase a declarat că alegerile din 1 noiembrie vor marca în mod esențial destinul Republicii Moldova și al cetățenilor săi.

Am decis să candidez la funcția de președinte al Republicii Moldova deoarece am încrederea și credința sinceră că putem continua împreună ceea ce am început cu mulți ani în urmă! Noi am început, în timp ce alții, atunci, au ezitat să o facă. Votul fiecăruia dintre noi la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020 va conta mai mult ca niciodată – pentru Moldova de azi și pentru Moldova de mâine”, a  declarat în mesajul său Andrei Năstase.

Printre prioritățile sale liderul Platformei DA a menționat punerea în aplicare imediată a Hotărârii Parlamentului privind starea de captivitate a statului, finalizarea cu rapiditate a tuturor dosarelor penale de rezonanță, introducerea în Constituție a unui text de lege prin care fiecărui cetățean să i se asigure un venit minim garantat, de cel puțin 2500 de lei, verificarea tuturor averilor adunate de deputați, judecători, procurori, miniștri și parlamentari în ultimii 30 de ani și confiscarea celor dobândite ilegal, dar și redeschiderea fabricilor închise sau înstrăinate ilegal, pentru a oferi locuri de muncă mai bine plătite oamenilor.

Andrei Năstase  figurează cu numărul 2 în buletinul de vot.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău