Andrei Năstase, pregătit să candideze la alegerile prezidențiale din acest an

  • 27 Februarie 2020 08:10
Andrei Năstase, pregătit să candideze la alegerile prezidențiale din acest an

Andrei Năstase, liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr nu va ceda locul nimănui în cadrul viitoarelor alegeri prezidențiale din toamna acestui an. Ex-ministrul de Externe spune că decizia din 2016 prin care a cedat locul Maiei Sandu nu va fi repetată în toamna anului 2020, informează IPN.

„Exercițiile care le-am făcut odată și nu au dat roade nu le mai repet. Nu fac exerciții de dragul exercițiilor. Sunt zece ani de luptă în care a fost doborât Vladimir Plahotniuc, dacă va fi nevoie îl vom doborî și pe Igor Dodon în zece luni. Am luptat și lupt pentru unitatea forțelor politice”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Andrei Năstase precizează că este gata să candideze pentru fotoliul de președinte în alegerile din toamna acestui an.

„Sunt pregătit să fac acest lucru, însă decizia o va lua Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. În momentul în care PPDA va decide că această persoană sunt eu, voi face apel la toate forțele din țară pentru a mă susține”, a adăugat Andrei Năstase.

În cadrul campaniei electorale pentru funcția de președinte din anul 2016, Andrei Năstase și-a retras candidatura și a susținut-o pe Maia Sandu, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău