Andrei Năstase | Igor Dodon a fost, din nou, la Moscova unde a discutat despre viitoarea coaliție PSRM-PDM

  • 14 Mai 2019 15:54
Andrei Năstase | Igor Dodon a fost, din nou, la Moscova unde a discutat despre viitoarea coaliție PSRM-PDM

Președintele Platformei DA, copreședintele blocului ACUM, Andrei Năstase, afirmă că, recent, președintele Igor Dodon a fost iarăși la Moscova, unde a discutat despre viitoarea coaliție dintre PSRM și PDM.

Despre aceasta Andrei Năstase a comunicat marți, în cadrul unei conferințe de presă la Chișinău.

„Președintele căuta acolo aprobarea pentru crearea unei coaliții a socialiștilor cu democrații. Dar, dintr-un anumit motiv, presa controlată de Dodon și Plahotniuc a trecut sub tăcere acest lucru, preferând în schimb să difuzeze informații false despre vizita mea în Rusia", a spus Andrei Năstase.

Copreședintele Blocului ACUM a mai spus că „este sarcina presei, să clarifice situația și să afle de ce această vizită este ascunsă pentru public și ce anume a făcut președintele la Moscova, ce a discutat”. „Am fost martori la zeci de vizite ale lui Dodon în Rusia, care au fost reflectate pe larg în presă. De ce despre vizită nu s-a comunicat de această dată - această întrebare trebuie adresată lui Dodon și lui Plahotniuc", a concluzionat Năstase.

Surse din cadrul Aeroportului Chișinău au confirmat pentru INFOTAG că Igor Dodon a zburat la Moscova în acest week-end și a revenit la Chișinău luni seara. Menționăm că, în ultima perioadă, mai multe vizite ale președintelui Igor Dodon la Moscova nu au fost anunțate presei decât după ce aveau loc mai multe întrevederi sau după ce acesta revenea în R. Moldova. 

Igor Dodon nu a comentat, deocamdată, declarațiile lui Andrei Năstase. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău