Andrei Năstase: Se grăbește ședința Parlamentului ca să nu existe voturile necesare pentru demiterea Guvernului

  • 20 Iulie 2020 10:57
Andrei Năstase: Se grăbește ședința Parlamentului ca să nu existe voturile necesare pentru demiterea Guvernului

Platforma Demnitate și Adevăr critică intenția guvernării de a organiza astăzi ședința Parlamentului la care să fie examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

Liderul formațiunii, Andrei Năstase, a opinat în cadrul unei adresări, că guvernarea ar grăbi ședința ca să nu existe voturile necesare pentru demiterea Guvernului.
 
„De frica deciziei lor subite de a susține Moțiunea de Cenzură și pentru a nu le oferi răgaz de reflecție, Dodon grăbește următoarea ședință în plen a Parlamentului, impunând organizarea acesteia pentru azi, luni, 20 iulie, zi în care deputații ar trebui să fie în teritoriu, printre oameni. Să fim vigilenți, să ne unim și să-i susținem printr-o aprobare solidară pe toți deputații care vor decide să voteze Moțiunea de Cenzură contra guvernului Chicu condus de Dodon”.
 
Totodată, el a făcut apel la cetățeni să susțină votul deputaților împotriva Guvernului, dar nu a precizat dacă se referă la o manifestație în timpul ședinței Parlamentului.
 
În cadrul adresării sale, Andrei Năstase a reiterat necesitatea demiterii actualului Cabinet de Miniștri. Amintim că premierul Ion Chicu a anunțat astăzi dimineață că Parlamentul s-ar putea întruni în această zi pentru a discuta moțiunea.
 
 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău