Andrei Năstase, după declarațiile lui Viorel Morari privind întrevederile cu Igor Dodon: „Îl voi denunța penal”

  • 20 Februarie 2020 12:14
Andrei Năstase, după declarațiile lui Viorel Morari privind întrevederile cu Igor Dodon: „Îl voi denunța penal”

După ce fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a declarat că președintele Igor Dodon l-ar fi întrebat de ce nu sunt pornite investigații în privința lui Andrei Năstase, liderul Platformei DA a venit cu o reacție.

Astfel, el a declarat că, așa cum l-a acționat în judecată „pentru alte minciuni și calomnii” la adresa sa, îl va denunța penal pe Igor Dodon și va informa toate instituțiile europene și cancelariile occidentale „cu privire la presiunile de tip mafiot la care sunt supuși procurorii” pentru a i se deschide dosare penale.

„Sarabanda dosarelor politice făcute la comanda lui Dodon va continua, iar acest instrument de intimidare funcționează deja foarte bine în această etapă, cel puțin în privința parlamentarilor din Partidul Democrat”, a mai spus Andrei Năstase.

Menționăm că Viorel Morari a dezvăluit discuția cu Igor Dodon la Jurnal TV. „Mai în glumă, mai în serios, dl președintele Igor Dodon m-a întrebat de ce nu facem investigații în privința lui Andrei Năstase.Fiindcă apăruseră niște scrisori anonime sau niște pretinse investigații jurnalistice pe niște site-uri galbene, obscure, referitor la careva averi sau ceva în legătură cu Andrei Năstase”, a afirmat Morari.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,4
Nori împrăștiați
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău