Andrei Năstase, cetățean de onoare al municipiului Iași

  • 16 August 2020 18:45
Andrei Năstase, cetățean de onoare al municipiului Iași

Andrei Năstase, liderul Platformei DA, a primit titlul de cetățean de oanoare al municipiului Iași. O ceremonie festivă în acest sens a avut loc astăzi, după dezbaterea dedicată discuțiilor despre problemele și soluțiile comunității de români din Republica Moldova, care a fost organizată de primarul Mihai Chirica.

În cadrul evenimentului, edilul de Iași a menționat că personal îl apreciază foarte mult pe Andrei Năstase și speră ca „basarabenii să aibă parte de un președinte care să-i reprezinte cu succes și cu mândrie”, potrivit infoprut.ro

La rândul său, liderul PPDA a ținut să mulțumească pentru distincția primită, menționând că Iașul este orașul său de suflet. „Copleșit de emoții, mi-am arătat întreaga mea gratitudine tuturor locuitorilor municipiului, edilului, consilierilor și administrației primăriei locale pentru acordarea titlului de cetățean de onoare al Iașului. Nu este un secret că Iașul este orașul meu de suflet, locul unde mi-am făcut studiile și mi-am petrecut cei mai frumoși ani din viață. Am fost, sunt și voi rămâne mereu alături de oamenii frumoși ai Iașului, de această Cetate de suflet și de spirit a tuturor românilor”, a mai subliniat Andrei Năstase.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău