Andrei Năstase a făcut un denunț la procuratură în care cere să fie investigate imaginile video apărute în presă cu implicarea președintelui Igor Dodon

  • 21 Mai 2020 10:44
Andrei Năstase a făcut un denunț la procuratură în care cere să fie investigate imaginile video apărute în presă cu implicarea președintelui Igor Dodon

Președintele PPDA, Andrei Năstase, a făcut un denunț la procuratură în care cere să fie investigate imaginile video apărute în presă cu implicarea președintelui Igor Dodon și a fostului lider al PDM Vlad Plahotniuc.

Aceste acțiuni constituie o componentă a infracțiunilor de corupție și finanțare ilegală ce necesită să fie investigate minuțios de autoritățile competente, potrivit demersului semnat de Andrei Năstase.

Și deputatul Iurie Reniță, cel care a făcut publice imaginile cu punga, a făcut un demers la Procuratura Generală în care solicită să fie prezinte informații detaliate privind secvențele video cu implicarea înalților funcționari din stat. Potrivit deputatului, există o bănuială rezonabilă a unor fapte de corupție.  

Amintim că în spațiul public au apărut recent noi imagini video de la întâlnirea de vara trecută dintre Vlad Plahotniuc și Igor Dodon la sediul Partidului Democrat, imagini în care fostul lider al PD îi transmite șefului statului o pungă în care se presupune că ar fi o sumă mare de bani.

Procuratura a anunțat că nu are suficiente date pentru a se autosesiza în acest caz.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău