Ambasadorul SUA | Moldovenii merită lideri care sunt concentrați pe binele țării și depun eforturi pentru a o elibera de corupție

  • 13 Noiembrie 2019 10:04
Ambasadorul SUA | Moldovenii merită lideri care sunt concentrați pe binele țării și depun eforturi pentru a o elibera de corupție

Ambasadorul SUA în R.Moldova, Dereck J. Hogan a declarat că moldovenii merită lideri care sunt concentrați pe binele țării și care depun eforturi pentru a o elibera de corupție. Potrivit diplomatului american, anume acest fenomen a împiedicat R. Moldova să atingă potențialul său deplin de dezvoltare.

Delcrațiile au fost făcute în cadrul forumului Moldova Business Week, care se desfășoară în perioada 13-16 noiembrie la Chișinău.

În același timp,  Dereck J. Hogan a menționat că, în pofida destituirii regretabile a Guvernului condus de Maia Sandu, de actuala incertitudine politică, elementele esențiale în realațiile bilaterale SUA - R. Moldova nu s-a schimbat. „SUA vor continua să îndemne aleșii poporului să depună mai mult efort pentru un viitor mai democratic și mai prosper pentru toți cetățenii țării”, a declarat ambasadorul.

Menționăm că Guvernul Sandu a fost demis ieri, 12 noiembrie, prin moțiune de cenzură votată în Parlament de deputații PSRm și PD.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora exactă * Știri
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău