Ambasada SUA sprijină efortul partidelor R.Moldova de a negocia un acord și de a depăși impasul politic

  • 08 Iunie 2019 14:14
Ambasada SUA sprijină efortul partidelor R.Moldova de a negocia un acord și de a depăși impasul politic

Statele Unite sprijină eforturile partidelor politice din Moldova de a negocia un acord și de a depăși impasul politic în curs de desfășurare, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Chișinău.

„Oficialilor aleși ar trebui să li se ofere timpul maxim posibil și oportunitatea de a ajunge la un acord. Poporul moldovean merită un guvern complet funcțional, care să poată relua activitatea asupra îmbunătățirii vieților tuturor cetățenilor”, potrivit mesajului.

Ambasadorii SUA, UE și al Rusiei în R. Moldova au venit astăzi în Parlament, unde PSRM și blocul ACUM ar ar urma să aleagă organele de conducere a Legislativului.

Înainte de ședința Parlamentului, Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorii Uniunii Europene și  Federației Ruse în Republica Moldova și Însărcinatul cu Afaceri al SUA. Ei au discutat despre situația politică din R. Moldova. Potrivit unui mesaj pe Facebook, Igor Dodon a calificat situația drept una gravă și fără precedent și a menționat că există forțe care vor să destabilizeze situația.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău