Ambasada R.Moldova în Israel anunță că a fost prelungită interdicția de intrare a cetățenilor străini pe teritoriul acestui stat

  • 23 August 2020 17:22
Ambasada R.Moldova în Israel anunță că a fost prelungită interdicția de intrare a cetățenilor străini pe teritoriul acestui stat

Interdicția de intrare a cetățenilor străini pe teritoriului Statului Israel se menține până pe 1 octombrie 2020.

Ambasada Republicii Moldova în Israel informează, totodată, că ieșirea cetățenilor străini de pe teritoriul Statului Israel prin Aeroportul Ben-Gurion este permisă.

La ieșire din statul Israel cetățenii Republicii Moldova trebuie:

  • să completeze cu cel puțin 24 de ore înainte de zbor formularul de aprobare a îmbarcării https://bit.ly/3g3H8ex ( se vor furniza date personale, date medicale, dar și alte informații). În caz de refuz de îmbarcare se va contacta compania aeriană.
  • să prezinte la sosirea pe aeroportul Ben Gurion biletul (boarding pass) și aprobarea îmbarcării (o copie digitală și pe hârtie).

La aeroport pasagerilor li se va măsura temperatura, iar persoanele care vor manifesta simptome de COVID-19 nu vor fi admise în incinta aeroportului.

Cetățenii Republicii Moldova, care intenționează să intre pe teritoriul Statului Israel trebuie:

  • să primească permisiunea de intrare (în cazul în care poate fi dovedit un scop întemeiat al vizitei), de la consulatul Statului Israel de la Kiev ([email protected][email protected])
  • să completeze cu cel puțin 24 de ore înainte de zbor formularul de intrare în Statul Israel și să-l prezinte la sosirea pe aeroportl Ben Gurion.

În cazul în care cetățenii sosesc în Israel din țările “roșii” cum este și cazul Republicii Moldova, aceștia vor trebui să stea în autoizolare 14 zile.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:6,69 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău