Ambasada Poloniei invită la concert de muzică simfonică

  • 03 Octombrie 2015 15:22
Ambasada Poloniei invită la concert de muzică simfonică

Ambasada Poloniei la Chișinău invită melomanii la concertul organizat în colaborare cu Institutul „Adam Mickiewicz” din Varșovia și Institutul Polonez din București.

Concertul simfonic de muzică poloneză, și nu numai, va avea loc la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău, la 7 octombrie, începând cu ora 18.00, transmite IPN.

Orchestra Academiei de Teatru, Muzică și Arte Plastice va fi dirijată de către Pawel Kotla, dirijor al London Symphony Orchestra, London Mozart Players și Orquestra Sinfônica do Estado de São Paulo, precum și a mai multe orchestre binecunoscute și respectate în Polonia și în străinătate, inclusiv a Operei de Camera din Varșovia și a Orchestrei Simfonice Naționale a Radioului Polonez din Katowice.

Soliști vor fi artiștii din „Cracovia Duo” – Jan Kalinowski (violoncel) și Marek Szlezer (pian), câștigători a numeroase premii la multe festivaluri internaționale de muzică.

În program: Górecki – Trei piese în stil vechi, Lutosławski – Suita mică, Chopin – Concertul II pentru pian f-moll. Iar după antract, Schubert – Simfonia „Neterminată” și Piazzola – Concertul dublu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:2,57 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău