Alteța Sa Regală Principesa Margareta a revenit în țară

  • 21 Aprilie 2016 08:56
Alteța Sa Regală Principesa Margareta a revenit în țară

Alteța Sa, Principesa Margareta a României a revenit la București din Elveția, unde a stat alături de Majestatea Sa, Regele Mihai.

Acesta a fost operat de leucemie. Anunțul a fost făcut într-un interviu în exclusivitate pentru Radio Chișinău de Principele Radu, la finalul vizitei Sale de 3 zile în Republica Moldova.
 
„Alteța Sa Regală s-a întors între timp la București, în timpul șederii mele la Chișinău. Medicii sunt mulțumiți că are o stare stabilă. Însă, așa cum toată lumea știe, este vorba despre un diagnostic foarte sever, deci suntem bucuroși că e acum stabil. Știm foarte bine că e o încercare grea, mai ales la o vârstă avansată. Cred că foarte mult au ajutat asemenea manifestări de iubire și de susținere din partea oamenilor, (care - n. r.) încălzesc inima oricui, dară-mi-te inima unui om care a așteptat atâtea zeci de ani să se reîntoarcă la ai lui”, a menționat Alteța Sa, Principele Radu al României.
 
Pe 2 martie, Casa Regală a anunțat că Regele Mihai I al României se retrage din viața publică, din cauza stării de sănătate. Majestatea Sa a suferit o intervenție chirurgicală, fiind diagnosticat cu leucemie. Principesa Margareta a preluat toate prerogativele Regelui Mihai.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău