Alte câteva instanțe au anunțat regim special de activitate (Bizlaw)

  • 23 Martie 2021 12:21
Alte câteva instanțe au anunțat regim special de activitate (Bizlaw)

Judecătoriile Comrat, Cimișlia, Hîncești și Căușeni au anunțat regim special de activitate în vederea prevenirii răspândirii infecției COVID-19, transmite Bizlaw.md.

Judecătoria Comrat

Instanța a prelungit regimul special de activitate până pe data de 29 martie, din motiv că sediul Central, Vulcănești și Ceadîr-Lunga se află în zona roșie după numărul persoanelor infectate cu Covid-19. Potrivit măsurilor dispuse, la discreția judecătorului, în perioada din 16 martie până 29 martie se vor examina, în mod prioritar, doar cauzele: în materie penală, civilă și contravențională care nu pot fi amânate, potrivit sursei citate

Pentru toate celelalte tipuri de cauze, judecătorul va proceda la preschimbarea, din oficiu, a termenelor de judecată, prin amânarea ședințelor după data de 29.03.2021 (dată pasibilă revizuirii în funcție de conjunctură), cu înștiințarea obligatorie a participanților despre măsurile operate. Mai multe detalii aici

Judecătoria Cimișlia

Instanța a instituit regim special de lucru pentru perioada 22 martie – 18 aprilie. Lista cauzelor ce urmează a fi examinate va fi determinată în particular de judecători/ complet de judecată, în sensul neadmiterii formării aglomerațiilor în sala de ședință. Detalii aici.

Judecătoria Hîncești 

Instanța a instituit regim special de activitat pentru perioada 16 martie – 1 aprilie. Judecătoria va activa de luni până vineri în intervalul orelor 8:00 – 16:30. Detalii despre program și cauzele care vor fi examinate găsiți aici.

Judecătoria Căușeni

Instanța a anunțat că sediul Ștefan Vodă și-a sistat activitatea pentru perioada 15 – 21 martie, în legătură cu confirmarea pozitivă a mai multor angajați cu virusul Covid-19, și prevenirea răspândirii infecției. Totodată, la sediul central a fost instituit regim special de activitate pentru perioada 15 –26 martie.

Anterior au mai anunțat regim special de activitate Judecătoria UngheniCurtea de Apel CahulJudecătoria EdinețJudecătoria Chișinău și Curtea de Apel Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău