Alfie Allen din "Game of Thrones" va juca în noua variantă a filmului "Predator"

  • 22 Februarie 2017 14:06
Alfie Allen din

Actorul Alfie Allen, care interpretează rolul Theon Greyjoy în "Game of Thrones", va juca în filmul "The Predator" al studiourilor Fox, o relansare a francizei apărute în 1987, relatează Variety în ediția sa online.

Filmul va fi regizat de Shane Black, scenariul este scris de Fred Dekker, iar John Davis, Joel Silver și Lawrence Gordon, care au fost producătorii filmului original, se vor ocupa și de producția noului blockbuster. Studiourile Fox au programat deja premiera noului "The Predator" la 9 februarie 2018.

Până în prezent nu au transpirat informații importante privind intriga, cu excepția faptului că acțiunea se desfășoară într-o suburbie. Starul din "Narcos" Boyd Holbrook l-a înlocuit încă din octombrie anul trecut pe Benicio del Toro în rolul principal. Din distribuție mai fac parte Jacob Tremblay, Trevante Rhodes, Olivia Munn, Sterling K. Brown și Keegan-Michael Key.

Filmul original "Predator" a fost regizat de John McTiernan și i-a avut în rolurile principale pe Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers și Jesse Ventura în rolul unor mercenari care încearcă să salveze ostatici în jungla din America Centrală având pe urmele lor un extraterestru cu capacități de camuflaj.

Alfie Allen, care joacă rolul Theon Greyjoy în "Game of Thrones", va juca rolul unui fost soldat în infanteria marină. Filmările au început deja la Vancouver.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău