Alexandru Slusari | „Reprezentanții coaliției de căteva ori au dat de înțeles că săptămâna viitoare poate veni deja alt ministru al Economiei”

  • 04 Martie 2020 17:20
Alexandru Slusari | „Reprezentanții coaliției de căteva ori au dat de înțeles că săptămâna viitoare poate veni deja alt ministru al Economiei”

Moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, va fi examinată săptămâna viitoare în cadrul ședinței Parlamentului. Despre aceasta a anunțat reprezentantul Platformei DA, deputatul Alexandru Slusari.

„În cadrul ședinței de azi a Biroului Permanet reprezentanții coaliției de căteva ori au dat de înțeles că săptămâna viitoare poate veni deja alt ministru al Economiei. Ședința plenară a Parlamentului este stabilită pentru vineri. Înțeleg că Dodon și anexa lui PD au nevoie de ziua de măine pentru finalizarea tranzacției cu oferirea ministerelor și închiderea dosarelor în schimbul renunțării Partidului Democrat de la participarea la prezidențiale și indemnarea electoratului să voteze pe copia lui Plahotniuc..În scurt timp vom asculta cântecul de lebădă a unui partid, care încă un an în urmă a fost cel guvernamental. Însă, eu cred că alegătorii și activiștii acestei formațiuni nu vor accepta să facă figurația lui Dodon”, a declarat Alexandru Slusari. 

Menționăm că deputații Blocului ACUM au depus o moțiune simplă împotriva Ministerului Economiei și Infrastructurii pe care îl acuză de organizarea unor licitații care s-ar fi produs cu grave abateri de la legislație, precum și lipsa unor politici economice clare.

 

 
 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău