Alexandru Slusari nu vrea ca Andrian Candu și Vladimir Cebotari să elucideze circumstanțele privind „furtul miliardului”

  • 03 Iulie 2019 20:55
Alexandru Slusari nu vrea ca Andrian Candu și Vladimir Cebotari să elucideze circumstanțele privind „furtul miliardului”

Președintele Comisiei speciale de anchetă privind frauda bancară, Alexandru Slusari, nu vrea ca reprezentanții înaintanți de PD, deputații Andrian Candu și Vladimir Cebotari, să facă parte din aceasta.

„Referitor la știrea că Candu și Cebotari au devenit membrii Comisiei de anchetă a devalizării sistemului bancar. FALS. (...) Decizia privind suplinirea componenței Comisiei va lua plenul Parlamentului. Eu cred că Andrian Candu nu are nici o șansă să devină membru acesteia. Cel care urmează a fi audiat în cadrul Comisiei de anchetă (și sper nu doar acolo) nu are cum să obțină statut de membru”, a declarat Slusari. 

Menționăm că, după ce a lipsit de la ședința Parlementului din 10 iunie când au fost aprobată componența aceste comisii, PD a venit ulterior cu propunerea ca din aceasta să facă parte deputații Andrian Candu și Vladimir Cebotari, având în vedere că le revenea aceste locuri

Mneționăm că membrii Comisiei sunt Alexandru Slusari, care este și președintele acesteia, Dumitru Alaiba, Lilian Carp din partea ACUM, precum și Vladimir Golovatiuc, Vladimir Țurcan, Adrian Lebedinschi din partea PSRM.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău