Alexandru Slusari: Igor Dodon se opunea vehement coaliției cu blocul ACUM și era avocatul lui Plahotniuc

  • 08 Iunie 2020 14:15
Alexandru Slusari: Igor Dodon se opunea vehement coaliției cu blocul ACUM și era avocatul lui Plahotniuc

Președintele Igor Dodon își atribuie absolut nejustificat meritul alungării lui Plahotniuc și și-a dorit alianța cu coordonatorul până în ultimul moment, a declarat reprezentantul Platformei DA, deputatul Alexandru Slusari.

„Acel serial "Trio criminală" din iunie 2019 reflectă exact intențiile adevărate ale lui Dodon. Schemele ilicite, finanțarea la negru, înțelegerile obscure întotdeauna au fost mult mai aproape de sufletul negru a lui Igor Nicolaevici comparativ cu guvernarea transparentă și democratică. Sunt sigur că după prăbușirea politică a lui Dodon sau poate chiar mai devreme, noi vom asculta și un serial audio sau mărturiile unor personaj, din care vom afla cu lux de amănunte cum actualul președinte se opunea vehement coaliției cu blocul ACUM și era avocatul lui Plahotniuc față de curatorii săi. Cunosc precis acest lucru. Nu era nici un joc de șah, ci o partidă de frică sălbatică din partea lui Igor Dodon cu ezitări să facă ceva pănă la ultimul șut în fund din partea Moscovei”, a declarat Alexandru Slusari. 

Amintim că, la 8 iunie 2019, deputații PSRM, PAS și ai Platformei DA s-au întrunit în ședință plenară și au votat numirea Zinaidei Greceanîi în funcția de președinte a Legislativului și Maiei Sandu - în funcția de premier. Astăzi, Igor Dodon a publicat un material video în care susține că debarcarea PD-ului și a lui Vlad Plahotniuc de la guvernare se datorează lui.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău