Alexandru Slusari a publicat lista persoanelor ale căror acțiuni urmează a fi verificate de Procuratură

  • 12 August 2019 15:04
Alexandru Slusari a publicat lista persoanelor  ale căror acțiuni urmează a fi verificate de Procuratură

Deputatul Blocului ACUM, Alexandru Slusari, a publicat pe pagina sa de Facebook o listă cu persoanele ale căror acțiuni urmează a fi verificate de procuratură, în ceea ce privește concesionarea Aeroportului Internațional ChișinăU.

 

Între aceștia se numără fostul premier, Iurie Leancă, deoarece acesta a semnat Hotărârea de Guvern nr. 321 din 30.05.2013 cu privire la aprobarea concesionării activelor aeroportului și a condițiilor concesionării acestora, precum și Hotărârea nr. 715 din 12.09.2013 pentru aprobare raportului privind derularea și rezultatele concursului închis de selectare a concesionarului activelor aeroportului, fostul ministru al Economiei, Valeriu Lazăr, care a semnat Nota Informativă la aprobarea concesionării activelor aeroportului și a condițiilor concesionării acestora și președintele Comisiei de concurs privind selectarea concesionarului, fostul vice-ministru al Economiei, Tudor Copaci, care a semnat procesele-verbale ale ședințelor comisiei și a aprobat Studiul de fezabilitate. În această listă se regăsesc și alți câțiva membri ai comisiei de concurs privind selectarea concesionarului.

Amintim că astăzi Comisia de Anchetă privind analiza și evaluarea privatizărilor a depus la Centrul Național Anticorupție și la Procuratura Generală o sesizare privind acțiunile și inacțiunile unor funcționari de stat și altor persoane pe marginea concesiunii Aeroportului Internațional Chișinău.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău