Alexandr Stoianoglo, vizat într-o nouă cauză penală

  • 17 Septembrie 2022 13:48
Alexandr Stoianoglo, vizat într-o nouă cauză penală

Pe numele procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo a fost pornită o nouă cauză penală, de data aceasta fiind bănuit de îmbogățire ilicită. Informația a fost confirmată pentru Radio Moldova de procurorul responsabil pentru comunicare, Mariana Cherpec, care a precizat că urmărirea penală este în desfășurare.

„Confirmăm că de către procurorul desemnat de CSP, Victor Furtuna a fost pornită o cauza penală în privința procurorului general suspendat, conform bănuielii rezonabile de săvârșire a infracțiunii de îmbogățire ilicită. Urmărirea penală este în curs de desfășurare și pentru a nu admite periclitarea ei mai multe detalii la acest moment nu pot fi oferite”, a spus Mariana Cherpec, potrivit TRM.md.

Într-o postare pe facebook, Alexandr Stoianoglo, a precizat că apartamentul a fost procurat pe numele fiicei sale, în 2015, când el nu deținea nici o funcție publică. Astfel, bunul imobiliar nu poate fi subiect al cercetării penale. Alexandr Stoianoglo a menționat că salariul pe care l-a ridicat în perioada 2009-2014, cât a deținut funcția de deputat, depășește costul acelui apartament.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:67 %
Vint:1,54 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău