Alexandr Roșco candidează din partea Partidului Politic „Casa Noastră-Moldova”

  • 04 Aprilie 2018 16:54
Alexandr Roșco candidează din partea Partidului Politic „Casa Noastră-Moldova”

Candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Politic „Casa Noastră-Moldova”, Alexandr Roșco, a depus miercuri, 4 aprilie, setul de acte pentru înregistrare în cursa electorală la alegerile din 20 mai, transmite IPN.

Alexandr Roșco spune că a decis să candideze pentru că nu mai poate tolera fărădelegile din țară și în oraș. „Chișinăuienii s-au săturat de minciunile demnitarilor și au nevoie de ceva concret și pozitiv. Programul nostru este unul pozitiv, optimist și mai puțin obișnuit. Fiind partid de stânga și având în capul mesei societatea și poporul, toate propunerile noastre sunt axate pe interesele poporului și ale societății”, a spus Alexandr Roșco. Candidatul își propune să elimine corupția.

La Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Chișinău au mai fost astăzi să-și depună actele candidatul PL, Valeriu Munteanu, președintele Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, și candidatul comun PPPDA-PAS, Andrei Năstase. Candidații independenți Sergiu Tofilat și Maia Laguta au mers la Consiliu pentru a solicita listele de subscripție.  Ei trebuie să adune cel puțin 10 mii de semnături de susținere.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău