ALERTĂ cu BOMBă la bordul unui avion care se îndrepta spre Sao Paulo

  • 15 Decembrie 2015 09:08
ALERTĂ cu BOMBă la bordul unui avion care se îndrepta spre Sao Paulo

Un avion al companiei braziliene Tam Airlines, care efectua o cursă între Madrid și Sao Paulo, a revenit luni noaptea pe aeroportul Barajas din capitala Spaniei, din cauza unei amenințări cu bombă anunțate de autoritățile spaniole, a informat compania pe Twitter, transmite Mediafax.Aeronava, care efectua cursa JJ8065, se afla în spațiul aerian al Marocului, după aproximativ două…

Un avion al companiei braziliene Tam Airlines, care efectua o cursă între Madrid și Sao Paulo, a revenit luni noaptea pe aeroportul Barajas din capitala Spaniei, din cauza unei amenințări cu bombă anunțate de autoritățile spaniole, a informat compania pe Twitter, transmite Mediafax.

Aeronava, care efectua cursa JJ8065, se afla în spațiul aerian al Marocului, după aproximativ două ore și jumătate de zbor, când a primit ordin să revină pe aeroportul din Madrid, fiind escortată de un avion de vânătoare Eurofighter cu baza în Albacete.

Aeroportul Adolfo Suarez Madrid-Barajas a închis temporar pistele de aterizare până ce avionul de pasageri a fost evacuat fără incidente.

Aeronava de tip Boeing 777-32W decolase de pe aeroportul din Madrid în jurul orei locale 21.20 (22.20, ora Republicii Moldova) și tocmai trecuse de Casablanca atunci când a fost întoarsă din drum, relatează Reuters în pagina online.

Avionul era programat inițial să aterizeze pe aeroportul Guarulhos din Sao Paulo marți dimineață, la ora locală 5.25 (9.25, ora României).

Compania aeriană Tam Airlines, o unitate a LATAM Airlines Group SA, a precizat că cooperează cu autoritățile în acest caz, fără a oferi alte informații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
12
Tue
13
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău