Alerta cu bombă de la avionul Turkish Airlines a fost falsă

  • 30 Martie 2015 22:03
Alerta cu bombă de la avionul Turkish Airlines a fost falsă

Avionul cu 256 de persoane la bord a decolat de la Istanbul și a aterizat la Casablanca. Pasagerii au fost evacuați pentru ca aparatul să poată fi cercetat de echipele de securitate, care au anunțat în final că este vorba despre o alarmă falsă.

Avionul Boeing-777 al companiei Turkish Airlines, care efectuează luni cursa Istanbul - Sao Paulo și a fost constrâns să aterizeze pe aeroportul din Casablanca după ce la bordul aparatului s-a găsit un bilet ce semnala prezența unei bombe, își va relua zborul după ce echipele de securitate marocane ce au inspectat aparatul nu au găsit niciun dispozitiv exploziv, relatează AFP citând un comunicat emis de operatorul aerian.

Potrivit comunicatului emis de Turkish Airlines, pasagerii vor fi reîmbarcați și avionul își va continua zborul către Sao Paulo.

Conform Bloomberg, un alt avion al companiei Turkish Airlines, ce efectua zborul Istanbul-Tokyo, a făcut duminică obiectul unei alerte privind prezența unei bombe la bord. În avion nu a fost însă găsită nicio încărcătură explozivă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:79 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău