ALEGERI PREZIDENȚIALE/Atenție la fake news

  • 17 Octombrie 2020 14:10
ALEGERI PREZIDENȚIALE/Atenție la fake news

Oligarhii-fugari ai Moldovei, România, Occidentul și, evident, George Soros, au luat în soldă opoziția de la Chișinău și caută să pună un reprezentant al acesteia în fotoliul prezidențial. Dacă viitorul președinte – neapărat cetățean străin – va fi omul Occidentului, în Republica Moldova va fi aplicată imediat agenda LGBT, iar pensiile vor fi anulate.

Pe deasupra, Transnistria se pregătește de independență, iar singurul care o poate opri – prin federalizare – este bunul creștin ortodox, familist convins și apărător al statalității, Igor Dodon. Și ca și cum toate acestea n-ar fi fost de-ajuns, moldovenilor li s-a mai spus săptămâna trecută și că rapacele imperiu american își obligă „aliații” să îi întrețină militarii și să îi cumpere armamentul, iar elitele mondiale – în frunte cu mai-sus-menționatul Soros – lucrează în laboratoare la o nouă specie de robi și la distrugerea Republicii Moldova.

 Detalii găsiți în buletinul Demagog de monitorizare a știrilor false, dezinformării, kompromatului și discursului instigator la ură în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
13
Arhivă Radio Chișinău