Alegeri în Turcia | Erdogan a participat la mai multe evenimente electorale la Istanbul

  • 22 Iunie 2018 17:40
Alegeri în Turcia | Erdogan a participat la mai multe evenimente electorale la Istanbul

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a participat vineri, la Istanbul, la mai multe mitinguri în perspectiva alegerilor prezidențiale și parlamentare de duminică, în condițiile în care viitorul politic al șefului statului turc este pentru prima dată sub semnul întrebării, relatează dpa.

Într-un discurs electoral rostit în Kartal, un district situat pe partea asiatică a metropolei turce, Erdogan a prezentat proiectele de dezvoltare promovate de administrația de la Ankara.

''Mai avem o zi, suntem pregătiți să mergem din ușă în ușă? Am încredere în poporul meu, îmi iubesc poporul, care duminică va da opoziției răspunsul potrivit'', a spus șeful statului turc.

Erdogan a ajuns joi seară la noul aeroport din Istanbul, ce va fi dat în folosință în octombrie anul acesta, despre care președintele turc a spus că va fi cel mai mare din lume, cu 105 milioane de pasageri anual.

''De ce acest aeroport nu ar putea fi numit Recep Tayip Erdogan?'', a declarat, într-un interviu pentru agenția de presă Anadolu, ministrul turc al transporturilor Ahmet Arslan, care a precizat că numele aeroportului va fi decis de însuși președintele țării.

Principalul aeroport din Istanbul se numește 'Mustafa Kemal Ataturk', în memoria fondatorului Turciei moderne. 

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău