Alegeri în SUA: Barack Obama sare în sprijinul "prietenului" său Joe Biden

  • 22 Iulie 2020 20:04
Alegeri în SUA: Barack Obama sare în sprijinul

Fostul președinte al SUA, Barack Obama, este hotărât să-și exercite întreaga influență pentru ca Donald Trump să nu aibă decât un singur mandat la Casa Albă, comentează France Presse.

Fostul președinte democrat își înmulțește inițiativele pentru a dinamiza campania fostului său vicepreședinte, Joe Biden, care îl va înfrunta pe miliardarul republican la 3 noiembrie.

"Nimic mai bun decât o discuție cu prietenul meu Joe", afirmă el miercuri într-un mesaj pe Twitter în care promovează un clip ce va fi difuzat joi și în care face un schimb de opinii cu candidatul democrat, în aceeași cameră, dar la o anume distanță pentru respecta reglementările sanitare pe fondul pandemiei de COVID-19.

 Într-un scurt extras din clip, cei doi pot fi văzuți apărând pentru prima oară împreună de la începutul campaniei și afișându-și cooperarea.


"Te-ai fi putut imagina, când erai președinte, să spui pur și simplu: 'Eu nu sunt responsabil, eu nu sunt responsabil'?", lansează Joe Biden, evocând atitudinea lui Donald Trump față de pandemie.

"Nu ne-am fi gândit niciodată să folosim aceste cuvinte când eram la putere", răspunde al 44-lea președinte al SUA.

Barack Obama, care a părăsit puterea în ianuarie 2017 cu o mare popularitate, are peste 120 milioane de abonați pe Twitter, iar Joe Biden, peste șapte milioane. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
11
Sun
12
Mon
12
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău