Alegeri în ITALIA | Incidente și cozi. Berlusconi, întâmpinat de o activistă Femen pe jumătate goală (VIDEO)

  • 04 Martie 2018 21:27
Alegeri în ITALIA | Incidente și cozi. Berlusconi, întâmpinat de o activistă Femen pe jumătate goală (VIDEO)

Confuzie și incidente la unele secții de votare pentru alegerile legislative din Italia, inclusiv un protest neobișnuit la secția unde fostul premier Silvio Berlusconi și-a exercitat dreptul la vot, relatează Associated Press.

Cozi lungi s-au înregistrat la unele secții din Roma, Milano și alte orașe italiene, în special din cauza noilor măsuri antifraude electorale, au anunțat autoritățile.

Unele erori în ceea ce privește buletinele de vot au fost sesizate la secții din Palermo, Mantova și două localități din zona orașului Alessandria.

Mai multe secții de vot de la Palermo au fost deschise mai târziu din cauză că autoritățile au trebuit să înlocuiască 200.000 de buletine de vot eronate.

Un protest neobișnuit a avut loc la secția din Milano unde a votat fostul premier Silvio Berlusconi.

O activistă Femen pe jumătate dezbrăcată a protestat față de fostul premier având scris pe corp mesajul "Berlusconi, ai expirat". Aceasta s-a urcat pe masa unde se afla urna de vot. Fostul premier, lider al formațiunii de centru-dreapta Forza Italia, a părăsit imediat încăperea și a revenit după ce forțele de ordine au luat-o pe tânăra topless.

"S-a întâmplat totul atât de repede încât nici nu am avut timp să mă uit', a afirmat râzând Berlusconi, cunoscut pentru glumele sale fără perdea. 

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:1,54 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău