Alegeri 2016 | Maia Laguta afirma că este cel mai rezistent candidat

  • 27 Octombrie 2016 18:03
Alegeri 2016 | Maia Laguta afirma că este cel mai rezistent candidat

Candidata independentă la funcția de președinte, Maia Laguta, afirmă că recentele evenimente de pe arena politică nu sunt altceva decât niște jocuri, iar sugestiile că anumiți candidați ar fi cotați cu cele mai mari șanse sunt pur și simplu o încercare de manipulare a alegătorilor.

Activista a declarat într-o conferință de presă că ea este unicul candidat rezistent, care este susținut de popor, transmite IPN.

Potrivit Maiei Laguta, contracandidații săi sunt urmașii sistemului corupt din această țară, pe când ea este un adevărat candidat al poporului, care întotdeauna a luptat pentru drepturile cetățenilor. Aceasta s-a referit și la contracandidata sa, Maia Sandu, spunând că, deși afirmă că luptă împotriva corupției de fapt este cea care a generat acest fenomen, inclusiv când deținea funcția de ministru al educației.

Maia Laguta susține că, deși a avut oferte să facă parte din sistemul de guvernământ, a refuzat. Referindu-se la retragerea lui Marian Lupu din cursa prezidențială, Laguta a menționat că aceasta este o mișcare prin care se urmărește dezorientarea electoratului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:6,17 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
20
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău